En stor tak til vore sponsorer

Støt vores sponsorer - de støtter os!

Gennem Silkeborg Rideklubs støtteforening Gyngehesten støtter en lang række virksomheder Silkeborg Rideklub. Vores sponsorer, som vi opfordrer alle medlemmer til at støtte, omfatter følgende virksomheder:

 

Støt Silkeborg Rideklub, hver gang du tanker

Vi har en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Silkeborg Rideklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet. 

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du om bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr. 

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Goolge Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Silkeborg Rideklub nu. Så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrøende aftalen med OK, er du velkommen til at kontakte Brian Krogh på 21 36 32 41 eller briankrogh33@gmail.com.

 

 

     

https://www.stald-direkte.dk/shop/frontpage.html?gclid=CjwKCAiAtt2tBhBDEiwALZuhAIgz95McDDJ7CU4Tq19SOhFE1zzAyEvDsiV0ZAyPeIo-XOdg_ImtUxoC6w0QAvD_BwE&CookieConsentChanged=1